Objekat Grand Residence se nalazi u mirnom delu Zlatibora – 900m od samog centra i na 970m nadomorske visine. U ponudi su luksuzno i moderno opremljeni apartmani kvadrature od 37m² do 62m², jednosobni i dvosobni po strukturi.

Opremljenost apartmana

Pri gradnji objekta korišćeni su kvalitetni materijali čime je postignuta izuzetna energetska efikasnost. Fasadna izolacija je debljine 15cm, sa termo blokom. Najkvalitnija drvo-aluminijum stolarija, sanitarije, italijanska keramika, višeslojni hrastov parket otporan na vlagu, ulazna vrata Bosal i lift Kleemann čine apartmane udobnim i sigurnim mestom za vaš boravak.

Apartmani

Tip stana 1

Bazen, restoran i igraonica

Objekat je opremljen modernim spoljašnim bazenom, koji će u letnjem periodu predstavljati pravi užitak kupanja u prijatnoj vodi s pogledom na predivne pejzaže Zlatibora.
 
Najbolji početak dana i buđenja čula ukusa i mirisa možete doživeti u našem restoranu nacionalne kuhinje.
 
Jedinstvena dečija igraonica u sklopu objekta, pružiće najmlađima nezaboravne trenutke u prirodi.

Wellness i Spa centar

Za potpuno opuštanje i totalnu relaksaciju u okviru objekta Grand Residence, imamo savremeno opremljen Spa&Wellness centar koji sadrži: bazen, saunu, slanu sobu, parno kupatilo, tepidarijume i hidromasažni đakuzi.

Parking i Garaža

Uz svaki apartman obezbeđeno je numerisano parking mesto. Moguća je kupovina garažnih mesta. Ukupan broj garažnih mesta je 35.

Direktna prodaja